De ins en outs van de Samsung Galaxy S21

 De ins en outs van de Samsung Galaxy S21

NEW YORK, NEW YORK – JANUARY 11: The Samsung Galaxy S21 is displayed at Samsung 837 on January 11, 2021 in New York City. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images for Samsung)

Afgelopen 14 januari introduceerde Samsung haar nieuwste model uit de Galaxy S-productserie. Welke verbeteringen heeft Samsung doorgevoerd ten opzichte van eerdere modellen? Is het Samsung gelukt de verwachtingen rondom deze nieuwe telefoon te overtreffen? In dit artikel zetten we de belangrijkste ins en outs rond de Galaxy S21 voor je op een rijtje.

De Samsung Galaxy S21 wordt in drie varianten aangeboden, te weten: het basismodel, de Samsung Galaxy S21 Plus en de Samsung Galaxy S21 Ultra. Dit komt overeen met de wijze waarop de voorganger van de Galaxy S21 verkocht werd.

Samsung Galaxy S21 Ultra als hoogtepunt

Uit het rijtje met de drie nieuwe modellen van Samsung valt de Galaxy S21 Ultra het meeste op. Niet alleen vanwege het formaat van dit toestel, maar ook vanwege de verbeteringen ten opzichte van eerdere modellen. De Galaxy S21 Ultra is het enige model, dat een nieuwe camera kreeg. In deze camera ontbreekt de ToF-sensor, maar heeft men wel een 100X Space Zoom toegevoegd. Het maakt dat foto’s nog scherper zijn. Daarbij heeft deze nieuwe camera een positieve invloed op de kleuren in foto’s en video’s. Deze lijken nu nog realistischer! Een goede reden om de aankoop van dit toestel te overwegen.

Verbeterde processor in de Galaxy S21

Niet alleen is de Samsung Galaxy S21 Ultra voorzien van een verbeterde camera. Ook heeft het model, net als het basismodel en de Galaxy S21 Plus, een nieuwe processor. De telefoons zijn uitgevoerd met de Snapdragon 888-chipset. Daar waar in het vorige model nog de Snapdragon 865-chip zat. Europese versies van de Samsung Galaxy S21 krijgen de eigen Exynos 2100-processor. Net als de vernieuwde versie van de Snapdragon chipset, is ook dit een verbetering ten opzichte van de Exynos-processor in de Samsung Galaxy S20 van vorig jaar.

Galaxy S21 gaat langer mee door nieuwe accu

Tot slot is ook de accu van de nieuwe Samsung Galaxy S21 het bekijken waard. De capaciteit van de accu is sterk verbeterd ten opzichte van de capaciteit van de batterij in Galaxy S20. Het maakt dat je de Galaxy S21 langer kunt blijven gebruiken, zonder bang te hoeven zijn dat deze gedurende de dag moet worden opgeladen. Het tussentijds moeten opladen van een telefoon behoort al jaren tot de grootste ergernissen van smartphonehouders. Irriteer jij jezelf hier ook aan?

Tip: om het toestel straks als eerst in huis te hebben, loont het om een pre-order te plaatsen. Dit kan bij de grootste Nederlandse providers.

Bron: www.vodafone.nl

onlino

Related post