Welke assistants zijn het best?

 Welke assistants zijn het best?

De waarde van een online assistant heeft te maken met het aantal taken die de assistant uit kan voeren. Op je mobiel heeft de assistant toegang tot jouw apps en kan eenvoudige taken uitvoeren. Zoals een pagina openen in je browser, of je helpen de naam van een liedje te herinneren. In jouw huis kan een assistant ook kleine opdrachten uitvoeren zoals het aan- en uitzetten van verlichting, en het verstellen van de thermostaat.
Maar welke is nou het beste? HIer volgt een top drie:

#1 Alexa


Amazon Alexa is zeer geschikt voor het beantwoorden van algemene vragen, en het uitvoeren van taken zoals het verstrekken notificaties en herinneringen. Alexa kan je heel simpel opdrachten geven door te praten. Je kan ook prima meerdere opdrachten achter elkaar geven. De spraaktechnologie van Alexa is superieur, en daarmee is Alexa de makkelijkste en meest betrouwbare assistant om mee te werken.

#2 Google Assistant


Google Assistant komt vooral goed uit de bus omdat het weinig fouten maakt. Google Assistant presteert consistent beter dan concurrenten als Bixby en Cortana. In oneindig veel tests bleef de Google Assistant de opdrachten goed begrijpen en correct uitvoeren. Je kan de Google Assistant zelfs twee opdrachten door elkaar geven. Toch staat het niet op één, omdat Alexa met meer apparaten in en om het huis kan samenwerken. De vraag is natuurlijk hoe lang Alexa op één blijft, nu Google steeds machtiger wordt.

#3 Siri

Voor degenen die veel met Apple doen is Siri de meest voor de hand liggende keuze. Siri is namelijk perfect gestroomlijnd met alle Apple producten. Siri is te gebruiken op alle Apple producten als een iPad, Apple Watch, HomeKit apparatuur en Home Pod luidsprekers. Siri is zo ontworpen dat het met alle verschillende devices tegelijk kan samenwerken.

onlino

Related post

Leave a Reply