Drie toffe series die niet mogen ontbreken op jouw watchlist

 Drie toffe series die niet mogen ontbreken op jouw watchlist

Zie jij soms ook tussen de bomen het bos niet meer op Netflix? Je bent niet de enige. Met zo’n breed aanbod aan vette series kan de keuzestress soms namelijk behoorlijk oplopen. De volgende drie series horen bij de absolute top en mogen dan ook zeker niet ontbreken op jouw watchlist.

Breaking Bad

Deze serie wordt wellicht één van de beste die je ooit gaat zien. Het verhaal gaat namelijk over een op het oog zeer nette scheikundeleraar met longkanker, die genoeg geld wil achter laten voor zijn familie. Zijn oplossing? De beste crystal meth maken die er is met behulp van zijn wetenschappelijke kennis en oud leerling en verslaafde Jesse Pinkman. De scheikundeleraar, Heisenberg, groeit uiteindelijk uit tot een ware drugsbaron. Geen enkele aflevering is saai, is de ene afgelopen, wil je direct de volgende kijken. Je wordt geheel in het verhaal getrokken! Ander pluspunt is dat de serie maar liefst 5 seizoenen heeft.

Peaky Blinders

Deels waargebeurd en gebaseerd op een echte gang, Peaky Blinders. Deze dramaserie gaat over een criminele bende uit Birmingham, de Peaky Blinders. De grote leider in deze serie is Thomas Shelby wie gespeeld wordt door acteur Cillian Murphy. De serie is immens populair. Schrijvers zijn dan ook druk bezig met het maken van een zesde seizoen. Ook zou er in de wandelgangen vernomen zijn dat we zelfs een 7e seizoen van de Peaky Blinders mogen verwachten. Hoera!

When They See Us

Wanneer deze miniserie in één woord omschreven zou moeten worden, dan is ‘aangrijpend’ hoogstwaarschijnlijk de juiste keuze. In When They See Us wordt het waargebeurde verhaal verteld van vijf donkere tieners die worden veroordeeld voor een verkrachting op een witte vrouw. De jongens waren echter onschuldig, maar werden gemanipuleerd tot een bekentenis. Pas vele jaren later werd door DNA-bewijs bewezen dat ze onschuldig waren.

onlino

Related post

Leave a Reply