Dit heb je nodig om altijd online te zijn

 Dit heb je nodig om altijd online te zijn

Je heb je smartphone natuurlijk altijd bij de hand en je wilt overal online zijn. Dan is het niet handig als je bijvoorbeeld in de auto zit en de batterij nog maar een paar procent aangeeft. Om dan online te blijven, is het nodig om je mobiel snel op te laden. Een autolader is in dit geval hét item dat jouw dag redt!

Opladen tijdens het rijden

Een autolader is heel praktisch tijdens het rijden in de auto en is gemakkelijk in gebruik. Je plugt de lader namelijk gewoon in de sigarettenaansteker van je auto. Zo ben je altijd online tijdens het autorijden en dat komt in veel situaties van pas (denk natuurlijk wel aan MONO tijdens het besturen van de auto). Bijvoorbeeld als je de smartphone gebruikt als navigatie. Het is toch heel vervelend als je halverwege bent en de accu ineens leeg loopt. Dan is de navigatie weg en bovendien ben je ook niet meer bereikbaar op je mobiel. Als je ergens met autopech komt te staan, is het wel handig om je mobiel te kunnen gebruiken. Daarom is een autolader in dit geval ook onmisbaar en natuurlijk ook voor andere situaties erg handig

Snel opladen met USB – C kabel

Je zit niet altijd in de auto, maar hebt wel altijd de smartphone binnen handbereik. Als je thuis bent, wil je snel online zijn. Bijvoorbeeld als je een berichtje wilt sturen, als je online wilt shoppen of het nieuws wilt lezen. In dat geval is het handig om over een USB – C kabel te beschikken om altijd online te zijn. Het opladen van de batterij voor de smartphone gebeurt heel snel als je van een dergelijke kabel gebruikmaakt. Dat is namelijk een van de functionaliteiten van deze kabel.

Fast Charge

De Fast Charge functie is extra handig als je bijna op het punt staat om weg te gaan en ziet dat je batterij bijna leeg is. In een mum van tijd is de accu aan het opladen, zodat je jouw smartphone met een volle batterij mee kan nemen. Overigens is UBS-C in deze tijd voor vrijwel elke mobiele telefoon de standaard aansluiting. Daarom neemt dit type kabel ook in populariteit toe. Bovendien is het gebruik gemakkelijk, doordat het een omkeerbare kabel betreft. Dat maakt het mogelijk om de kabel te pluggen op twee manieren. Je hoeft dan niet meer te kijken welke kant je waar moet insteken.

onlino

Related post