Wat is sim only?

 Wat is sim only?

Waarschijnlijk heb je een mobiel en wil je zo voordelig mogelijk bellen, sms’en en internetten. Hiervoor kan je een sim only abonnement aanschaffen. Het is simpel en voordeliger. Je hoeft namelijk geen nieuwe mobiel kopen en kan gelijk beginnen met bellen, sms’en en internetten. Het is dan alleen de vraag bij welke provider je een sim only abonnement wil nemen. In deze blog wordt besproken wat de voordelen van een sim only is en welke provider de voordeligste sim only heeft.

Voordelen van een sim only abonnement

Bij een sim only abonnement hoef je geen telefoon te kopen. Daardoor hoef je niet maandelijks af te betalen. Daarnaast heb je ook de keuze om een maandelijks opzegbare Sim Only te nemen. Hierdoor ben je niet afhankelijk aan een vast abonnement en kan je altijd zelf keuzes in handen nemen. Verder kan je gerust je oude nummer behouden, want het verliezen van contacten kan voor veel stress verzorgen. Er zijn verschillende sim only abonnementen, bij een van de abonnementen is het zelfs mogelijk om onbeperkt te bellen en internetten. Het is net aan jou in hoeverre je belt en internet.

Welke provider heeft de voordeligste sim only?

De provider die de voordeligste sim only heeft is Ben. Bij Ben kan je kiezen voor een Sim Only abonnement dat maandelijks opzegbaar is, of voor een contract van 12-24 maanden. De goedkoopste Sim Only abonnement bij Ben kost maar 6,50 euro per maand. In vergelijking met de andere goedkoopste Sim Only provider hollandsnieuwe is dit 1 euro goedkoper, en in vergelijking met Vodafone en KPN is Ben 7 euro gemiddeld goedkoper. Hierdoor betekent dat je bij Ben zeker het voordeligst uitkomt. Waarom is het bij Ben zo goedkoop? Dit komt, omdat Ben het belangrijk vindt dat je geld overhoudt voor andere dingen.

Kortom, als je een persoon bent die niet op zoek is naar een nieuwe telefoon, maar wel graag voordelig wil bellen, sms’en en internetten. Dan is een Sim Only abonnement de perfecte keuze. Een Sim Only is een abonnement die maandelijks opzegbaar kan zijn waarbij je zelfs onbeperkt kan bellen en internetten. Verder behoudt je zelfs je oude nummer waardoor het verliezen van contactnummers wordt bespaard. Echter, is het alleen de vraag waar je een Sim Only abonnement wil nemen. Bij Ben ben je het voordeligst. Het is de goedkoopste provider van Nederland en ben jij voor de goedkoopste abonnement maar 6,50 euro per maand kwijt. 

Lilian

Related post