Lil´ Kleine zijn vermogen is niet zo klein

 Lil´ Kleine zijn vermogen is niet zo klein

Jorik Scholten, beter bekend als Lil´ Kleine, geeft graag geld uit aan dure en luxe producten. Hij laat zijn nieuwste aankopen dan ook dikwijls zien aan de buitenwereld. Zo weet iedereen inmiddels dat Kleine regelmatig te vinden is in de Louis Vuitton winkel, groot fan is van Rolex horloges en een Lamborghini bezit. Volg je hem op social media, dan zul je ongetwijfeld ook de nodige filmpjes voorbij zien komen waarbij Jorik zich in dure restaurants bevindt en de drank rijkelijk vloeit. Kortom: Lil’ Kleine laat zijn centen goed rollen. Maar hoeveel geld bezit hij nu precies?

Hoeveel verdient meneer Kleine?

Het exacte vermogen van de rapper blijft slechts een schatting. Eén ding is echter zeker, het vermogen van de twintiger bevat zes nullen. Zo onthulde Lil’ Kleine in 2018 nog dat hij tussen de €60.000 en €150.000  per maand verdiende. Inmiddels is daar een eigen kledinglijn bijgekomen en heeft Kleine twee jaar in de jury van The Voice of Holland gezeten. Reken er dus maar op dat zijn vermogen de afgelopen jaren aardig is toegenomen.

Een volgende generatie Kleine

In 2019 kreeg Jorik, samen met Jamie, zoontje Lío. Het zal je hoogstwaarschijnlijk niet verrassen dat het jongste lid van de familie ook van aardig wat luxe geniet. Zo heeft Lío inmiddels al aardig wat van de wereld gezien samen met zijn ouders. Ook wordt de kleine spruit regelmatig in outfits gehesen van onder meer Gucci, Burberry en Versace. Zo kost een Burberry blouse voor kinderen al dik €100. Dat is even wat anders als een shirtje van Hema… Toch moet ook Jorik Scholten hard werken voor zijn geld en rijdt hij heel Nederland door om optredens te geven. Ook wordt hij regelmatig geboekt voor optredens in het buitenland.

onlino

Related post

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *