Jouw bedrijfsauto verzekeren

 Jouw bedrijfsauto verzekeren

Als ondernemer ontkom je er niet aan om je bedrijfsauto te verzekeren. Dit ben je namelijk vanuit de wet verplicht. Voor iedere bedrijfsauto dient minimaal een WA dekking te worden afgesloten. Hoe uitgebreid je vervolgens verder jouw bedrijfsauto verzekert, moet je zelf weten. Maar om de weg op te kunnen, is een minimale WA dekking in ieder geval vereist. Welke verzekering ga jij voor jouw bedrijfsauto afsluiten?

Verzekeringen vergelijken op vergelijkingswebsite

Het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering vindt niet iedereen even makkelijk. En dat is begrijpelijk. Er zijn namelijk onwijs veel verzekeraars op de markt die elk hun eigen pakketten hebben. Deze diversiteit is plezierig omdat er zo voor iedereen een passende verzekering te vinden is. Maar het maakt het uitkiezen van een verzekeraar er ook niet makkelijker op. Want waar moet je jouw bedrijfswagen verzekeren? En welke dekking is er vervolgens de beste keuze? Het vinden van antwoorden op deze vragen is lastig en bovendien tijdrovend. Gelukkig kun je met behulp van de vergelijkingswebsite verzekeringen met elkaar vergelijken. Jij hoeft alleen maar wat gegevens in te vullen en de online vergelijkingswebsite doet de rest. Zo wordt het afsluiten van een bestelautoverzekering een eitje!

Verzekering die bij je past

Uiteraard is het van belang dat je een bedrijfsauto verzekering afsluit die bij je past. Vind jij het belangrijk dat jouw bestelauto heel uitgebreid is verzekerd? Dan is een verzekering met een WA plus volledig casco dekking voor jou een goede optie. Met deze dekkingsoptie ben je zo uitgebreid als mogelijk verzekerd. Van stormschade en schade door overstekend wild tot schade door vandalisme. Met deze dekking ben je in al deze situaties verzekerd. Is jouw bedrijfsauto al oud? Dan loont het doorgaans niet om een hele uitgebreide verzekering af te sluiten. Je kunt dan beter voor een verzekering met een beperkte dekking kiezen. Gelukkig is er door het uitgebreide verzekeringsaanbod altijd een verzekering die bij jouw specifieke situatie past.

Minimaal een WA dekking

Je bent als ondernemer vrij om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten die jou wenselijk lijkt. Wil jij bijvoorbeeld verzekerd zijn in het geval van stormschade? Maar vind je het overbodig om jezelf te verzekeren tegen vandalisme? Dan kun je kiezen voor een WA verzekering met beperkte casco. Een uitgebreidere verzekering behoort ook nog tot de mogelijkheden. Je bent vrij om te kiezen voor de verzekering van jouw voorkeur. Maar je bent wel altijd verplicht om minimaal een WA dekking af te sluiten. Het niet verzekeren van je bedrijfsauto behoort simpelweg niet tot de mogelijkheden. Iedere bedrijfsauto moet volgens de wet minimaal WA verzekerd zijn.

Lilian

Related post