Deze voertuigen kun je nabouwen met LEGO

 Deze voertuigen kun je nabouwen met LEGO

Inhoudsopgave

LEGO heeft enorm veel verschillende thema’s. Zo zitten in veel verschillende thema’s ook auto’s verwerkt. Vind jij het nou interessant om deze in elkaar te zetten voor bijvoorbeeld een leuk item voor in je kamer of op je bureau? Lees dan hieronder over de verschillende auto’s die je in elkaar kunt zetten. 

LEGO Technic

LEGO Technic is een thema van LEGO dat enorm gedetailleerd is. Zo heeft het thema vooral veel voertuigen die gebaseerd zijn op echte voertuigen. Zo heb je bijvoorbeeld de Land Rover Defender die je kunt nabouwen. Door de speciale blokjes die in de set zitten kunnen de voertuigen van LEGO Technic ook daadwerkelijk bewegen of rijden. Voor de echte autofans is het hartstikke leuk om de auto’s van dit thema na te bouwen. De auto’s zijn dus erg realistisch waardoor ze op de echte voertuigen lijken. Andere auto’s van LEGO Technic zijn de Ferrari 488 GTE, de Lamborghini Sian FKP, Ford Mustang Shelby en nog veel meer!

Marvel

Ben jij een groot fan van Marvel dan heeft LEGO ontzettend veel verschillende thema’s die hierbij aansluiten. Zo heb je ook het LEGO Star Wars thema waar ook verschillende voertuigen te maken zijn. Een voorbeeld hiervan is de LEGO Star Wars Resistance I-TS transport. Verder heb je nog auto’s en voertuigen uit de Marvel-films zoals Spiderman, Avengers, Batman en nog veel meer! Dus er vallen genoeg voertuigen te bouwen voor de echte Marvel-fans.

Harry Potter

Ben je meer fan van de Britse boeken-/filmreeks van Harry Potter? Dan heb je geluk, want LEGO heeft ook een eigen LEGO Harry Potter thema. In dit thema zitten genoeg auto’s en andere gave producten die je kunt nabouwen. Zo heb je de Zweinstein Express, de Collectebus, de koets van Beauxbatons en de auto van Harry zelf. 

Redactie

Related post