De 5 leukste .io games voor in de pauze op het werk

 De 5 leukste .io games voor in de pauze op het werk

We zien het steeds vaker: spellen die eindigen op de letters ‘.io’. Dit zijn spellen die je kunt spelen op allerlei platforms. Deze spellen gaan rond als een lopend vuurtje, want het zijn games die jij gewoon vanaf jouw laptop kunt spelen én ze zijn vliegensvlug te leren. Ideaal als je even niks te doen hebt in de pauze op het werk. Hieronder bespreken wij de vijf leukste .io games die jij kunt spelen om je te kunnen ontspannen.

1. Slither.io

Waan je in de wereld van reptielen met het spel Slither.io. Jij bent namelijk een slang die voedsel moet zien te vinden waardoor je zal groeien en uiteindelijk niet zal uitsterven. De bedoeling van het spel is dus dat jij de grootste slang van het spel wordt. Toch moet je oppassen voor verschillende gevaren: voor je het weet word jij zelf wel opgegeten.

2. Agar.io

Een aantal jaar geleden werd het razendpopulaire spel Agar.io op de markt gebracht. Je weet wel, dat ene spel waarbij je cirkels moet opeten om groter te kunnen worden. Bij dit spel is het belangrijk dat je zelf niet wordt opgegeten. Bij deze game is spanning dus zeker gegarandeerd en daarnaast kun je dankzij dit spel even de werkzaamheden van de dag vergeten. Ben jij op zoek naar meer tips voor ontspanning in de pauze? Ga bijvoorbeeld eens met een collega tafelvoetballen. 

3. Hexar.io

Bij Hexar.io moet je landgebieden zien te veroveren die een vorm hebben van – de naam van het spel zegt het eigenlijk al – een hexagon. Jij moet de heerser van het spel zien te worden, maar pas op voor jouw tegenstanders. Deze moeten namelijk niet in jouw gebied terechtkomen, want dan is de kans groot dat je gaat verliezen. Wanneer je eenmaal dit spel hebt gespeeld zul je je niet gauw meer vervelen in de pauze.

4. Diep.io

Voor meer spanning kom je terecht bij Diep.io. Dit spel heeft namelijk een oorlog-thema. Jij manoeuvreert je als een tank tussen de verschillende obstakels en andere tanks die jij moet proberen te verslaan. Vervolgens kun jij de tank helemaal naar jouw eigen smaak inrichten en je kunt zelfs meedoen aan teamgevechten.

5. Zombs.io

Als je het spel Zombs.io opstart kom je terecht in een heel andere dimensie: namelijk in de wereld van zombies. Je moet oppassen dat je in de nacht niet wordt aangevallen door de zombies, want op dat moment komen zij tot leven. Gelukkig heb je overdag de tijd om jouw kamp op te bouwen.

Lilian

Related post