5 apps die je kunt gebruiken tijdens de zwangerschap

 5 apps die je kunt gebruiken tijdens de zwangerschap

Een zwangerschaps-app is prettig om te gebruiken als je zwanger bent. Zo bestaat er een app die jou vertelt dat jouw baby net zo groot is als een rozijntje, en er bestaat een app die jou aangeeft wanneer je weeën krijgt. Klinkt allemaal handig, en dat is het ook! Hieronder zetten wij de vijf beste apps voor je op een rij die je kunt gebruiken tijdens de zwangerschap.

1. Prenatale Workout App

Wanneer je zwanger bent is het verstandig om niet te zwaar te trainen. Het kan zelfs voor komen dat je een bepaalde sport niet meer kunt uitoefenen. Dankzij de app ‘Prenatale Workout App’ kun je oefeningen doen die speciaal voor zwangere vrouwen zijn ontworpen. Je krijgt elke dag een melding met daarin een nieuwe workout. Bovendien houdt de app rekening met het stadium waarin jij verkeert. Na de workout kun je chillen in de fijne schommelstoel.

2. Zwangerschap +

De app ‘Zwangerschap +’ is gemaakt door Philips. Deze app is een soort dagboek waarbij jij jouw persoonlijke verhalen kunt opschrijven. Bovendien komen er in deze app allerlei leuke feitjes voorbij, bijvoorbeeld hoe groot jouw baby nu is. Ook zie je iedere week echobeelden verschijnen van een baby die ongeveer even oud is als jouw baby. Daarnaast vind je in deze app allerlei handige producten van Philips, zoals een kolfapparaat of een luchtbevochtiger voor baby’s.

3. Slaap lekker

Slapeloze nachten zijn een feit wanneer er een baby op komst is. Daarom is de app ‘Slaap lekker’ een ideale app voor tijdens je zwangerschap. Het is namelijk van groot belang dat je nog genoeg slaap pakt voordat de kleine er is, want zeg maar vaarwel tegen acht uur slaap per nacht. Dankzij deze app krijg je tips hoe je beter kunt slapen en je kunt jouw slaapanalyse bijhouden. Als je last hebt van pijn in jouw rug of andere delen van het lichaam, kan het prettig zijn om een zwangerschapskussen aan te schaffen. Deze zorgt voor een optimale ondersteuning tijdens de nachtrust.

4. Tuurlijk schatje

De app ‘Tuurlijk schatje’ is bedoeld voor jouw partner. Installeer deze app dus op de telefoon van jouw partner, zodat hij of zij ook op de hoogte wordt gehouden van jouw zwangerschap. Jouw partner krijgt regelmatig een update over nuttige weetjes, hoe het eraan toegaat in jouw buik en bovendien krijgt diegene hilarische tips om even weg te sluipen bij de zwangere vrouw. Je ziet dan bijvoorbeeld twee bierpullen: dan is het tijd dat je partner even naar de vrienden gaat.

5. Pregnancy Music Collection

Heb je behoefte aan rust om je heen? Dan is de app ‘Pregnancy Music Collection’ ideaal. In deze app vind je namelijk maar liefst tweehonderd muziekjes terug die jou een relaxt gevoel geven. Bovendien kun je hier jouw eigen playlist samenstellen zodat jij optimaal kunt genieten van jouw muziek. Het fijne aan deze app is dat je ook jouw slaapritme bij kunt houden. Zo weet je zeker of je wel genoeg uitrust. De app is gratis maar zo nu en dan zie je reclame voorbijkomen.

Lilian

Related post