Bel +31 (0)20 217 01 78 | Levertijd: 2-3 werkdagen
Samenwerken met Thunderplugs

MET THUNDERPLUGS SAMENWERKEN?

Lijkt het je ook gaaf om Thunderplugs oordoppen te kunnen aanbieden in je nachtclub, festival, voetbalkantine, illegale rave-party of op de ouderen-soos?

Lijkt het je ook gaaf om rustig te gaan slapen in de wetenschap dat jouw publiek weer een avond geen gehoorschade heeft opgelopen door de samenwerking met Thunderplugs® Oordoppen?

Wij willen graag met je samenwerken om gehoorbeschadiging van jouw publiek te voorkomen!

Wij willen onze oordoppen aanbieden op zoveel mogelijk venues waar muziek wordt gemaakt/gedraaid om het publiek de service te bieden door ter plaatse oordoppen te kunnen aanschaffen tegen een redelijke prijs.

Organiseer jij een evenement?

Organisatoren en bezoekers van evenementen hebben gezamenlijk maar één doel: genieten van de muziek en er een top dag van maken! Op zulke dagen worden onze zintuigen heerlijk geprikkeld en is niets zo fijn als volledig opgaan in de menigte en de muziek. Op deze dagen is de kans op gehoorbeschadiging helaas ook extra groot. Zonde natuurlijk, want we willen nog heel veel meer dagen genieten van muziek! Samen kunnen we er voor zorgen dat we nog lang van muziek zonder piep kunnen genieten!

Voor al jouw bezoekers

Bescherm de oren van jouw bezoekers door ervoor te zorgen dat Thunderplugs aanwezig is. Dan kunnen ze volgend jaar ook nog kunnen komen en kijken ze terug op een fantastisch evenement zonder gehoorschade. Thunderplugs heeft al een hele rits aan toffe evenementen afgelopen om het gehoor van de feestende festivalgangers te bewaken. Zo waren wij, onder andere, te vinden op festivals als: A Day At The Park, Awakenings, Appelsap en heel veel meer. Dit jaar kunnen we ook te vinden zijn op jouw festival, evenement, bijeenkomst of party. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen met Thunderplugs.

Thunderplugs Automaat