MUZIEK OORDOPJES

Muziek oordopjes van Thunderplugs beschermen je gehoor bij concerten, optredens, festivals en technofeesten. De oordoppen hebben een speciale muziekfilter. Ze zijn zo ontwikkeld dat ze het geluid op alle frequenties dempen. Dit betekent dat je alle verschillende lagen van het geluid nog wel goed hoort, maar dan zachter. Ideaal in omgevingen waar harde muziek gedraaid wordt.

Thunderplugs muziek oordopjes:

  •   Beschermen je gehoor
  •   Behouden de kwaliteit van de muziek
  •   Zijn makkelijk mee te nemen
  •   Zijn comfortabel
  •   Zijn onopvallend
  •   Als beste getest door Consumentenprogramma Kassa!

Muziek oordopjes kopen

Bij Thunderplugs zijn wij van mening dat je goede oordopjes in elke uitgaansgelegenheid moet kunnen kopen. Onze oordoppen zijn daarom verkrijgbaar op vele locaties. Helaas zijn onze oordopjes nog niet in elke concerthal, festival of discotheek te koop. Ga daarom goed voorbereid op stap en koop je Thunderplugs online in onze webshop. Via deze pagina kan je de oordoppen als enkel- of duopack toevoegen aan de winkelwagen. Tijdens het bestelproces vul je je gegevens in. Het is niet verplicht om een account aan te maken. Vervolgens reken je eenvoudig en veilig af via iDEAL, Sofort Banking, Mister Cash of Bitcoin. Wanneer je de bestelling voor 15.00 uur plaatst, heb je de oordopjes de volgende dag in huis.

Ons aanbod oordopjes

Door de speciale decibelfilter zijn onze oordopjes geschikt voor elk evenement waar uw oren worden blootgesteld aan harde en luide geluiden. Het is dus niet nodig om speciale oordoppen te bestellen voor verschillende gelegenheden: Thunderplugs zijn universele oordoppen.


In de webshop van Thunderplugs kan je 2 verpakkingen kopen. Een single pack met 1 set oordopjes en een duopack met 2 sets oordoppen. Beide varianten worden geleverd met een handige Thunderplugs sleutelhanger, waarin je de oordoppen kunt bewaren. Zo heb je altijd een setje Thunderplugs bij je.

Over Thunderplugs Oordopjes

De muziek oordopjes van Thunderplugs zijn gemaakt van een zachte siliconensoort. Door dit zachte materiaal zitten ze lekker. De oordoppen hebben een extra klein ontwerp, zodat je ze bijna niet ziet zitten.


In dit filmpje van AT5 Nieuwszender demonstreert medeoprichter Quinten Huigen hoe de oordoppen werken en zitten.

Het comfort van de oordoppen is natuurlijk zeer belangrijk, maar vooral de werking is cruciaal. De Thunderplugs oordoppen zijn voorzien van een speciale muziekfilter. Hierdoor wordt al het geluid ongeveer 20 frequenties gedempt. Praktisch gezien houdt dit in dat je alle lagen van het geluid nog wel uitstekend hoort, maar dan op een geleidelijk zachter volume. Om aan te tonen dat onze oordopjes goed werken en vooral veilig zijn, hebben we de oordoppen laten testen en certificeren door de EU. Thunderplugs oordoppen zijn NEN 352-2 gecertificeerd: dit is dé kwaliteits- en veiligheidscertificering binnen de EU.


Daarnaast zijn onze oordoppen getest door VARA’s consumentenprogramma Kassa. In dit onafhankelijke onderzoek werden de Thunderplugs vergeleken met de muziek oordopjes van enkele concurrenten. Thunderplugs kwam als beste uit de test! Je kan de test hier bekijken.

Oordopjes ideaal voor muzikanten

Thunderplugs zijn ontwikkeld door twee muzikanten: Quinten Huigen en Koen Brouwer. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om op het podium goede gehoorbescherming te hebben; de oordopjes van Thunderplugs zijn dan ook ideaal voor muzikanten. Op het podium word je regelmatig blootgesteld aan geluid van meer dan 100dB. Wanneer je een kwartier lang aan zoveel geluid blootgesteld wordt, kan je permanente gehoorschade oplopen. Thunderplugs oordoppen zijn gelukkig al bij veel oefenstudio’s en poppodia verkrijgbaar. Om als muzikant goed voorbereid naar een optreden te gaan, is het natuurlijk verstandiger om zelf je oordoppen mee te nemen. Bestel ze daarom snel in onze webshop.


Vragen over Thunderplugs

Heb je vragen over onze oordopjes? Bekijk ons pagina van veelgestelde vragen hier. Als je vraag er niet bij zit, of als je een vraag heb over je bestelling, neem dan contact met ons op. Je kunt onze klantenservice bereiken via info@thunderplugs.nl of via het telefoonnummer 020 217 0178.